Home / Kapuvár / Segítsen megtalálni a képen látható kapuvári férfit: Emberölési kísérlettel gyanúsítják!

Segítsen megtalálni a képen látható kapuvári férfit: Emberölési kísérlettel gyanúsítják!

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövető felkutatásában.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 08000/158/2018. bűnügyi számon.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Bencsics Gábor kapuvári lakos a cselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott. A 175-180 cm magas, 32 éves, átlagos testalkatú férfi utolsó ismert ruházata fekete rövidnadrág, fekete színű rövid ujjú póló, fehér talpú fekete vászoncipő.

Bencsics Gábor felkutatása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Fontos! Szerkesztőségünk és a honlap semmilyen felelősséggel nem tartozik azért, abban a nem várt esetben, ha a Rendőrhatóság a közleményét nem megfelelő körültekintéssel  fogalmazta meg, vagy abban olyan személyt jelölt meg, aki magát nem érzi bűnösnek. Bármilyen kifogása van a fenti információkkal, bosszúságával, észrevételével forduljon a közleményt megjelentető Rendőrséghez. 

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük