Home / Megye / Videó: Így versenyzett egymással két távolsági busz a 83-ason Tét közelében

Videó: Így versenyzett egymással két távolsági busz a 83-ason Tét közelében

Zoom.hu mutatott egy telefonos felvételt, amin az látszik, ahogy távolsági busz, rajta utasokkal próbál megelőzni egy másik buszt, de az nem engedi el. Vagy azért nem sikerül az előzés, mert szemből jönnek, vagy azért, mert az elől haladó busz behúzódik az út közepére. A végén a két sofőr vált is egy-két kellemes mondatot.

Két helyközi járatos busz mutatta be a másfél perces minőségi közlekedést a 83-as úton, a Győr-Moson-Sopron megyei Tét közelében. Ráadásul a hátul hajtó busz sofőrje is telefonnal vette az egészet, miközben 80-nal hajtottak.

Másfél perc után a következő településen beéri a hátsó busz az elsőt, melléáll, és kinyitja az ajtót, hogy váltsanak néhány mondatot.

Az elől haladó busz sofőrje azt kiabálja, hogy ha ő 80-nal megy, akkor ne előzgesse őt senki. A másik buszsofőr pedig azt, nehogy már megmondja neki bárki, mennyivel megy, és hogy a felvételt a rendőröknek is el fogja küldeni.

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük