Home / Kék Fény / Megyeszerte buktak meg a piás sofőrök
Drunk Driver Drinking Beer while Driving a Car

Megyeszerte buktak meg a piás sofőrök

Az elmúlt 24 órában végrehajtott közlekedésbiztonsági ellenőrzések során 4 sofőr esetében mutatott pozitív értéket az alkoholteszter.

 

Dunasziget belterületén ellenőriztek a Mosoni Rendőrőrs járőrei egy 30 éves gépkocsivezetőt 2018. április 29-én 17 óra 20 perckor. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra.

A Soproni Rendőrkapitányság Fertődi Rendőrőrs járőrei 2018. április 29-én 4 óra 24 perckor Fertőszentmiklós belterületén igazoltattak egy 33 éves soproni járművezetőt. A közlekedésrendészeti ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A férfit a rendőrök további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra.

Ugyanezen a napon a rendőrök 11 óra 25 perckor, Sopronban egy 62 éves segédmotor-kerékpárt vezető férfit ellenőriztek, majd 14 óra 30 perckor egy 51 éves gépkocsivezetővel szemben is intézkedtek. Mindkét sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak ami pozitív értéket mutatott, ezért őket további mintavételre a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

Forrás:Rendőrség

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük