Home / Kék Fény / A tegnapi nap közúti baleseti termése Győr-Moson-Sopron megyéből (képekkel)

A tegnapi nap közúti baleseti termése Győr-Moson-Sopron megyéből (képekkel)

Az elmúlt 24 órában 7 anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Győr-Moson-Sopron megyében.

Ha csak röviden szeretné látni, itt van egy részéről a kép:

Bővebben az esetekről:

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában történt anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetek többsége – az elsődleges adatok szerint – a követési távolság nem megfelelő megválasztása miatt történtek.

Győrben, a József Attila utcában közlekedett egy autó vezetője 2018. április 26-án 7 óra 45 perckor. Haladása során – az elsődleges adatok szerint – nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó és forgalmi okból lassító gépkocsi mögött, így a hátuljának ütközött. A balesetben nem sérült meg senki.

Ugyanezen a napon a 83-as számú főúton szintén a követési távolság nem megfelelő megválasztásából adódóan következett be egy baleset. Egy autó sofőrje haladt Győr felől Gyirmót irányába 16 óra 40 perckor, amikor a 71. kilométerszelvényhez érve nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító gépjármű hátuljának. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Sopron belterületén, Sopronkőhida irányából a 84-es számú főútvonal irányába közlekedett egy autó vezetője 2018. április 26-án 16 óra 25 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján a Pozsonyi út 15. szám előtt nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó és forgalmi okból megálló autó mögött, így a hátuljának ütközött.

A 150. számú úton közlekedett egy autó vezetője 2018. április 27-én 1 óra 40 perckor Mosonmagyaróvár felől Bezenye felé. Haladása során az út 5. kilométerszelvényénél a menetiránya szerinti bal oldali füves-bokros területről a járműve elé ugrott egy őzbak, amit a gépkocsival elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Fotók és infó: Rendőrség

Indexkép: HelloRábaköz

 

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük