Home / Kék Fény / A tegnapi nap rendőri termése megyeszerte

A tegnapi nap rendőri termése megyeszerte

A győri és a mosonmagyaróvári rendőrök közlekedésbiztonsági ellenőrzése során két járművezető esetében pozitív értéket jelzett az alkoholteszter.

A rendőrök Győr-Ménfőcsanak belterületén egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek 2018. április 25-én 22 óra 12 perckor. Az intézkedés alkalmával a járőrök alkoholtesztert is alkalmaztak, ami az egyik autó vezetőjénél pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt további mintavételre előállították.

Püski belterületén a mosonmagyaróvári járőrök közlekedésbiztonsági ellenőrzés során egy autó vezetőjét ellenőrizték 2018. április 25-én 19 óra 30 perckor. A sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az igazoltatás során a rendőrök azt is megállapították, hogy a gépkocsit vezető férfit a bíróság a közúti járművezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért a sofőrt a további mintavételt követően a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Forrás:Rendőrség

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük