Home / Megye / Győrújbaráti tűz: Gyertyák, virágok égtek a raktárban, majd átterjedt autókra is a tűz

Győrújbaráti tűz: Gyertyák, virágok égtek a raktárban, majd átterjedt autókra is a tűz

Két épületrészt érintettek a lángok Győrújbaráton a Vállalkozók útján található raktáraknál. -adta hírül a Katasztrófavédelem

Eloltották azt a tüzet, amely hajnalban ütött ki egy raktárban, Győrújbaráton, a Vállalkozók útján. Teljes terjedelmében égett egy csaknem kétezer-ötszáz négyzetméter alapterületű, három egységből álló csarnok középső, több mint hétszáz négyzetméteres helyisége, és a lángok az egyik szomszédos raktárra is átterjedtek.

A győri, a csornai, a lébényi, a pannonhalmi és a pápai hivatásos, valamint a győrújbaráti önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fojtották el a tüzet.

Az egyik épületrészben virágokat és gyertyákat, a másikban pedig autókat tároltak. Utóbbiak közül többet kihoztak az egységek, de gépjárművek is megrongálódtak a tűzben, amelyben az első hírek szerint senki sem sérült meg. A rajok egy pb-gázpalackot is eltávolítottak az égő épületből.

Forrás: Katasztrófavédelem

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük