Home / Csorna / Elsősegély csomagban rejtette el a drogot a csornai autós: de így is lebukott

Elsősegély csomagban rejtette el a drogot a csornai autós: de így is lebukott

Vádemelési javaslattal zárult egy farádi gyanúsított ügye, aki kábítószert rejtegetett autójában és bódult állapotban vezetett Csornán.

 

A Csornai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy farádi férfi ellen.

A gyanúsított 2017. június 29-én 15 óra körül Csornán közlekedett személyautójával, amikor a helyi járőrök megállították közúti ellenőrzés céljából. A férfi idegesen viselkedett és zavartan válaszolt a rendőrök kérdéseire, ezért átvizsgálták a gépkocsit. Egy csomagban kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak, amit lefoglaltak.

A járőrök a farádi lakost elfogták és mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A vezetővel szemben alkalmazott gyorsteszt többféle illegális szer fogyasztására is pozitív eredményt mutatott. A szakértői vélemények alapján a növényi törmelék kábítószernek minősül a sofőr pedig bódult állapotban vezetett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Forrás és kép:Rendőrség

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük