Home / Ország / Jobbik: 93 ezer szociális dolgozót néz hülyének Orbán államtitkára

Jobbik: 93 ezer szociális dolgozót néz hülyének Orbán államtitkára

93 ezer szociális dolgozót hülyének nézni nem kis teljesítmény!- írja a Jobbik

Czibere Károly, a szociális ügyetlenkedésért és a társadalmi leszakadásért felelős államtitkár úgy tűnik, jól teljesíti a rábízott feladatot. Szóról szóra szajkózza a kormánypropagandát, nem törődve azzal, hogy annak köze nincs a valósághoz.

Sajnálatos, de az államtitkár nincs tisztába azzal, hogy a hozzátartozó területen milyen megalázóan alacsony bért visznek haza a szociális dolgozók. A helyzetet súlyosbítja, hogy a nem létező béremelésről szóló hazugságait belekiabálja a világba. A kormánypropagandával szemben a valóság az, hogy az ágazatban dolgozók ma Magyarországon a legalulfizetettebbek, ennek hatására az érintettek közül egyre többen hagyják el már nem csak a szakmát, de az országot is. Ennek pedig törvényszerű következményeként az egyébként is recsegő-ropogó szociális intézményrendszer összeomlik.

A Jobbik arra kéri a szociális szférában dolgozókat, ne hagyják magukat tovább hitegetni, és áprilisban mondjanak nemet az eddigi megaláztatásuk a Fidesz által tervezett folytatására! A Jobbik álláspontja, hogy haladéktalanul el kell indítani a szféra válságkezelését, a gyámság alól való kivételét. Azonnal rendezni kell az ágazat súlyos bérelmaradását, és el kell érni a szakma valódi működését és megbecsülését. – zárul Sneider Tamásnak, az Országgyűlés és a Jobbik alelnökének az MTI-hez eljutatott közleménye.

About hellorabakoz

Check Also

Baseball sapkájába rejtett kamerával leselkedett kislányok után a győri férfi

A győri egyenruhások rövid időn belül elfogták a leselkedőt. A rendőrségre érkezett bejelentés, miszerint Győrben, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük