Home / Kék Fény / Vádat emelnek a pusztacsaládi súlyos baleset okozójával szemben

Vádat emelnek a pusztacsaládi súlyos baleset okozójával szemben

Még március elején történt a baleset,amelyben hamarosan jöhet a felelősségre vonás.

A Soproni Rendőrkapitányság közúti baleset okozásának vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást G. A. 33 éves simasági lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. március 3-án 7 óra 40 perckor közlekedett a 8621-es számú úton Iván irányából Pusztacsalád felé. A 15-ös kilométerszelvényében nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó és forgalmi okból megálló jármű mögött. A járművezetőnek az ütközést fékezéssel és balra kormányozással sikerült elkerülnie, azonban az úttesten megcsúszott majd átsodródott a menetirány szerinti baloldalra, ahol frontálisan összeütközött az ott közlekedő járművel. A közlekedési balesetben egy személy súlyosan, másik két személy könnyen sérült.

A közúti közlekedési balesetet okozó 33 éves sofőrt az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük