Home / Kapuvár / Egy kapuvári baleset cserbenhagyóját keresi a rendőrség! Segítsen nekik

Egy kapuvári baleset cserbenhagyóját keresi a rendőrség! Segítsen nekik

A kapuvári temetőnél történt körülbelül 2 hete az eset

Közlekedési baleset okozójának azonosításához kérik a lakosság segítségét a csornai rendőrök.

A Csornai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 08020/168/2017. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai alapján ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű gépjárművel közlekedett 2017. június 13-án 19 óra 10 perckor Kapuváron, az Osli utcai temető parkolójából a Győri út irányába.

A parkoló területéről balra kikanyarodva – eddig tisztázatlan okból és körülmények között – járműve bal oldalával összeütközött egy balról, a Győri út irányából érkező, kerékpárral közlekedő 49 éves helyi lakossal.

A kerékpáros az ütközést követően nem esett el, de ennek ellenére súlyosan megsérült.

Az ismeretlen járművezető megállás és segítségnyújtás nélkül a Fő tér irányába elhajtott.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a közlekedési balesetet, vagy a balesetet okozó gépjármű vezetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Csornai Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Forrás és képek: Rendőrség

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük