Home / Csorna / Gyermekzokniban rejtegette a drogot a férfi- Csornán elkapták (képekkel)

Gyermekzokniban rejtegette a drogot a férfi- Csornán elkapták (képekkel)

Vádemelést javasol a rendőrség egy bősárkányi gyanúsított ellen, akinél kábítószert találtak és bódult állapotban vezetett.

A Csornai Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy 35 éves bősárkányi férfi ellen kábítószer birtoklása bűntett és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A helyi járőrök 2016. augusztus 9-én az esti órákban Csorna belterületén közúti ellenőrzésen igazoltatták egy személyautó vezetőjét. Az intézkedő rendőrök a férfi ideges viselkedése miatt átvizsgálták ruházatát és a járművet. Két gyermekzokniba rejtve zöld növényi törmeléket, kábítószergyanús fehér port tartalmazó fecskendőket és tablettákat találtak, amiket lefoglaltak. A 35 éves férfi elismerte, hogy korábban fogyasztott kábítószert.

A sofőrrel szemben alkalmazott gyorsteszt többféle illegális szer használatára is pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök elfogták és mintavétel céljából előállították. A szakértői vélemények alapján a bősárkányi lakos bódult állapotban vezetett, a lefoglalt anyagok pedig kábítószernek minősülnek. A nyomozók a gépkocsi vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.-írta közleményében a Rendőrség

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük