Home / Rábaköz / Víz-világnapi pályázatot hírdet a Pannon-Víz Zrt.

Víz-világnapi pályázatot hírdet a Pannon-Víz Zrt.

,,Pannon-Víz Zrt víz–világnapi pályázatainak díszvendége Hugoo, az EYOF kabalafigurája.

„Gyermekrajz pályázat” Hugoo és a csapvíz címmel óvodások vagy alsó tagozatos iskolások bármilyen technikával elkészített, A 4-es méretű alkotásait várják.

„Víz világnapi séta” Látogassatok meg egy közeli vízműtelepet, kérdezzetek, fényképezzetek, rajzoljatok! A programhoz előzetes egyeztetés szükséges, a 96/522 600 /160-as telefonszámon, de kérhetitek bármely vízmű dolgozó segítségét is. A kategóriában általános vagy középiskolás gyerekek pályaműveit várják. A pályázatra bármilyen technikával elkészített, kreatív, rajztechnikai kiegészítésű A3-as méretű alkotást küldhettek a „Hugoo és a csapvíz” motívum megjelenítésével.

„Pannon-Víz plusz”,Vidám csoportkép vagy szelfi Hugooval egy ivókútnál, tűzcsapnál, víztoronynál, vagy akár egy jól sikerült koccintós felvétel egyaránt nyerő lehet. A szokásostól eltérő, akár humoros megközelítés előnyt jelent. A pályaműveket jpg formátumban, max 2 MB méretben, e-mailben várják.

A kategóriák legjobbjai állatkerti belépőket és értékes ajándékokat nyerhetnek.

Az első két kategória pályaműveit személyesen a Pannon-Víz Zrt ügyfélszolgálatain adhatják le, vagy a társaság postacímére küldhetik (9025 Győr, Országút u. 4.). A harmadik kategória pályaműveit a kviz@pannon-viz.hu e-mail címre várják.

A személyes leadás, postai beérkezés illetve az e-mail elküldésének határideje március 21. kedd 12:00 óra.

A pályaművek hátoldalára írják rá, (illetve az e-mailben adják meg) a pályázó elérhetőségét, valamint a szülő vagy gondviselő telefonszámát.

A pályázaton csak a Pannon-Víz Zrt. fogyasztói vehetnek részt. A pályaművek a Társaság tulajdonába kerülnek, felhasználhatják azokat. Kérdése van? Írjon e-mailt a kviz@pannon-viz.hu címre, szívesen adnak további felvilágosítást.

Rajzoljatok, fényképezzetek, pályázzatok és nyerjetek Hugooval!”

 

Forrás: inforabakoz.hu/Pannon Víz

Kép: 24.hu

About Sz. Kálmán

Check Also

A kapuvári rendőrök a korábbi halálos baleset helyszínén mérték a sebességet- 81 gyorshajtót fogtak

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük