Home / Megye / Két német fiatal próbált buszt! lopni Koroncón! Bünti lesz a vége

Két német fiatal próbált buszt! lopni Koroncón! Bünti lesz a vége

Az eset még nyár végi, de most lett belőle vádemelés.

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy 2016. augusztus 31-én virradóra fiatalok másztak be egy koroncói buszmegállóban leállított helyközi járatba. A helyi polgárőrök észrevették a buszban randalírozó fiatalokat, visszatartották őket és azonnal értesítették a rendőrséget.

A téti járőrök a helyszínen a polgárőröktől átvettek egy 15 és egy 16 éves fiút, akik az egyik nyitva hagyott ablakot elhúzva bemásztak a jármű utasterébe.

A gyanúsítottak megpróbálták elindítani a buszt – és miután ez nem sikerült – széttörtek két beltéri lámpát, a műszerfalból pedig kitépték a rádió hangszóróját és a pénztárgépet. Cselekményük közben a polgárőrök tetten érték a német állampolgárokat és átadták őket a rendőröknek.

A nyomozók előállították a fiatalokat a rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsítottak kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmény elkövetését.

A Győri Rendőrkapitányság a két külföldi fiatalkorúval szemben folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Győri Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldte.

Forrás:Police.hu

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük