Home / Csorna / Rács mögé kerülhet a bősárkányi ékszertolvaj

Rács mögé kerülhet a bősárkányi ékszertolvaj

Rács mögé kerülhet a bősárkányi ékszertolvaj

Vádemelési javaslattal zárult annak a mosonmagyaróvári férfinak az ügye, aki egy kővel betörte egy ház ablakát, majd onnan arany ékszereket lopott.

A nyomozás adatai szerint 2016. július 27-én 8 óra 30 perc és 9 óra 30 perc közötti időben ismeretlen személy bemászott egy bősárkányi családi ház udvarára. A ház hátsó részén elhelyezkedő ablakot az udvaron talált térburkoló kővel bedobta, majd a törött ablakon benyúlva kinyitotta azt és bemászott a lakásba. Odabent több szobát is átkutatott, míg végül az egyik helyiségben talált egy ékszertartó dobozt, amiből az aranytárgyakat ellopta.

 

A csornai nyomozók 2016. decemberében beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható K. Viktor 33 éves mosonmagyaróvári lakost. A férfit a Csornai Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Forrás: Police.hu

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük