Home / Csorna / A csornai rendészeti szakközép tanulói nyerték a Haditornát

A csornai rendészeti szakközép tanulói nyerték a Haditornát

A csornai rendészeti szakközép tanulói nyerték a Haditornát

haditrona-csornai-siker

A Csornai Hunyadi János Szakközépiskola rendészeti szakán tanuló diákok nyerték meg a „Haditorna” elnevezésű versenyt Győrben.

Győrben rendezték meg „Haditorna” címmel azt a megyei vetélkedőt, ahol elméleti és gyakorlati ismereteiket mutathatták meg fenti témakörben a résztvevő középiskolás diákok. A versenyen többek között a Csornai Hunyadi János Szakközépiskola 12. D. rendészeti szakon tanuló diákjai is elindultak, felkészítő tanáruk Eőry Jenő rendőr alezredes kíséretében. A versenyzőknek számos gyakorlati feladat teljesítése mellett – mint például lövészet, váltófutás, gépkarabély időre történő szétszedése és összerakása, sérült bajtárs ellátása – az I. Világháborúról szerzett ismereteikről is számot kellett adniuk.

A megyei fordulón a Csornai Hunyadi János Szakközépiskola diákjai az előkelő első helyezést érték el. A verseny országos folytatására a jövő év májusában kerül sor.

Forrás:Police.hu

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük