Home / Kék Fény / Ilyen nincs! Csótányirtó spray-vel fújta le a háziorvost a 79 éves asszony Győrben

Ilyen nincs! Csótányirtó spray-vel fújta le a háziorvost a 79 éves asszony Győrben

Ilyen nincs! Csótányirtó spray-vel fújta le a háziorvost a 79 éves asszony Győrben

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a hölgyet, aki szeptember 13-án rárontott a rendelőjéből távozni induló háziorvosra Győrben, és csótányirtó spray-vel arcon fújta, majd megpróbálta rátörni az ajtót az épületbe visszamenekülő sértettre – tájékoztatott dr. Takács Péter főügyész pénteken.

A 79 éves asszony azért tette mindezt, hogy elégtételt vegyen a háziorvoson, mivel férje állapotának romlásáért őt tartotta felelősnek.

haziorvosoregasszony

Az asszony elrejtőzött a doktornő rendelőjének előterében, megvárta, míg az orvos befejezi a délutáni rendelést, majd a távozni készülő sértett elé lépett, ekkor fújta arcon a csótányirtó spray-vel, miközben hangosan szidalmazta.

Az épületbe visszamenekülő sértettre ezt követően megpróbálta rátörni az ajtót, ami nem sikerült. A vádlottat a helyszínen a jelenlévők tartották vissza a bejárati ajtó eltorlaszolásával.

Az ügyészség a vádlottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt állította bíróság elé.

About hellorabakoz

Check Also

Az alkohol is hatással lehetett a bágyogszováti balesetre- Három sérült

Az egyenruhások 1644 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során 13 járművezetőnél jelzett pozitív értéket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük