Home / Kék Fény / Lapáttal intézte el az autót: Elfajult a vita Tápszentmiklóson

Lapáttal intézte el az autót: Elfajult a vita Tápszentmiklóson

Tápszentmiklóson egy férfi vascsővel ütötte be egy autó hátsó szélvédőjét, majd lapáttal bántalmazta a sértettet.

A rendőrségre verekedésről érkezett bejelentés 2018. július 7-én az éjszakai órákban. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy gépkocsi megállt egy tápszentmiklósi ház előtt, abból a sofőr és az utas kiszállt, majd hangos vitatkozásba kezdett. Amikor visszaültek a járműbe, a házból – ami előtt megálltak – kilépett az ott lakó 52 éves férfi, aki szó nélkül odament a gépkocsihoz és egy vascsövet dugott be annak első ablakán.

A járművezető erre elindult, mire a férfi a kezében tartott eszközzel az autó hátsó szélvédőjét beütötte, majd visszament a házába. A személyautó megállt, a 33 éves férfi utas kiszállt a gépkocsiból, ekkor a rongáló kezében egy lapáttal visszatért a helyszínre és az utast – előzetes szóváltás nélkül – többször megütötte, majd verekedni kezdett vele. A veszekedőket a járőrök kiérkezése előtt a szomszédok választották szét. A 33 éves sértett megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A rendőrök a verekedőt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol 2018. július 8-án hajnalban súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás és kép: Rendőrség

About hellorabakoz

Check Also

MAGYAR KAMU PROGRAM: A KORMÁNY LASSÚ HALÁLRA ÍTÉLI A KISTELEPÜLÉSEKET?

Az elmúlt hónapban a Fidesz telekürtölte a médiát a Magyar Falu Program februárban esedékes indulásával, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük